Prevoz Beograd Beč

Udoban prevoz najnovijim Mercedes minibusem:

Beograd Beč - prevoz do Beča i drugih destinacija

Ako želite brz i siguran prevoz bilo odakle iz Srbije (uz dogovor i po sistemu "od vrata do vrata") ka nekoj destinaciji u Zapadnoj ili Srednjoj Evropi ili nazad, prema svim većim evropskim gradovima - sa zadovoljstvom Vam nudimo naše usluge prevoza veoma udobnim minibusem ili kombijem.

Putovanje i prevoz do Beča sa nama su veoma sigurni, pouzdani u klimatizovanim vozilima po utvrdjenom redu vožnje. Beč nije bio nikad bliži iz Srbije i prevoz do njega jeftiniji nego sada, sa nama. Putujte koristeći "Joca prevoz".

Sve destinacije u Austriji su na dohvat ruke. Uz dogovor možemo Vas prevesti na bilo koju lokaciju. Sva kombi vozila i svaki naš minibus prolaze rigorozne bezbednosne preglede kako bi zadovoljili visoke kriterijume sigurnosti putnika.

Kombi prevoz do Beča - po povoljnim cenama možete otputovati na privremeni rad ili otići u turističku posetu i obići jedan od najstarijih evropskih gradova.

Takodje moguće je dogovoriti i prevoz robe pa i selidbe na velikim relacijama. Kombi prevoz i selidbe iz Beča u Srbiju, sada uz našu pomoć, mogu biti veoma brze.

Saobraćaj / Putovanje / Turističke informacije

(Joca prevoz: kombi i minibus linija Beograd Budimpešta)

Koristeći naše usluge prevoza do Beča imate mogućnost prevoza od vrata do vrata ali ako želite put ili obilazak Beča nastaviti i izuzetno kvalitetnim gradskim prevozom.
Javni gradski prevoz u Beču čini mreža brzih regionalnih vozova (S-Bahn), kao i mreža Bečkih internih linija metroa, autobusa i tramvaja. Tu je i City Airport Train i mnoštvo privatnih autobuskih linija.

Aerodrom

Ako vam je prevoz do Beča bio samo usputni korak na Vašem dužem putovanju i želite nastaviti dalje preko Bečkog aerodroma koristeći izuzetnu povezanost ove velike evropske vazdušne luke, Joca prevoz je pravi izbor za vaše putovanje.

Turizam

U Beču ima puno toga što turistički obilazak može učiniti veoma zanimljivim. Od starih delova grada, restorana i barova, vožnje rekom, velikog broja muzeja i galerija kao i velepnih dvoraca i starih zdanja... Sasvim dovoljno zabave za višednevni boravak u glavnom gradu Austrije.
Da li ste znali da u njemu postoji preko 27 starih zamaka i preko 150 palata starih više vekova.
Tu je naravno i nezaobilazni zabavni park Prater otvoren 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno. Sam ulaz u veliki park je besplatan. U njemu pored mnoštva restorana i prodavnica se nalaze i nezaobilazni "Veliki Bečki točak", zatim Rollercoaster za one hrabrije kao i 117 metara visoka vrteška Praterturm"

Kontakt

Potreban Vam je prevoz?

Potreban Vam je minibus ili kombi?

Putujete za Beč, Budimpeštu, Munchen, Salzburg?

Za sve informacije pozovite nas na brojeve:

011 / 286 00 79 ili 063 / 207 540
Tu smo za Vas svakog radnog dana od 9 h do 21h, i vikendom od 9 h do 15 h.

Pišite nam...

Bezbedan i udoban prevoz
Galerija slika

picture picture picture picture picture picture