Prevoz Beograd Novi Sad Budimpešta i dalje

Udoban prevoz konformnim minibusevima i kombijima:

Beograd Novi Sad Budimpešta Beč Salzburg i mnoge druge destinacije

Ukoliko putujete bilo odakle iz Srbije za Evropsku Uniju i obratno, ka ili iz nekog od velikih evropskih gradova možete koristiti naše usluge prevoza kvalitetnim minibusem ili kombijem.

Turističke destinacije poput Beča ili Budimpešte su Vam na dohvat ruke i veoma povoljno. Po niskim cenama možete kupiti karte u jednom ili dva smera.

Na privremenom ste radu u inostranstvu u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj? Često putujete? Pozovite nas da se dogovorimo na obostrano zadovoljstvo. Kada jednom budete probali naše usluge, sigurno nećete tražiti dalje.

Obiđite Budimpeštu, Sent Andreju, posetite Madjarski parlament, staru Peštu ili Budim, uživajte u pristojnim i jeftinim hotelima od 3, 4 ili 5 zvezdica... Ako želite u šoping ili turistički obilazak i žudite za brzim i udobnim putovanjem - na pravom ste mestu

Saobraćaj / Putovanje / Turističke informacije

(Joca prevoz: kombi i minibus linija Beograd Budimpešta)

Aerodrom

Feriheđ (Ferihegy) aerodrom ima 3 različita putnička terminala: Feriheđ 1, Feriheđ 2/A i Feriheđ 2/B. Aerodrom se nalazi istočno od centra grada u XVIII okrugu u Peštsentlerincu (Pestszentlőrinc).
Joca Prevoz vas, po dogovoru, može odvesti direktno do aerodroma odakle veoma jeftino možete svoje putovanje nastaviti nekom od low-cost avio kompanija

Putevi

Da li ste znali da se u Budimu odmah pored Lančanog mosta nalazi oznaka za "Nulti kilometar" odakle se mere sva rastojanja u Mađarskoj. Sam spomenik od mermera predstavlja nulu.

Metro

Budimpeštanski metro je drugi najstariji na svetu 1894 (posle londonskog). Polazna stanica najstarije linije je sa Verešmarti tera gde se nalazi i najstarija poslastičarnica u Mađarskoj Žerbo koja je poznata po kolaču Žerbo kocke. Kraj linije je u Varošligetu - parku blizu Trga heroja. Prva metro linija se sada zove M1 ili Žuta linija. U potpunosti je restaurisana u originalno stanje, zbog turističko - istorijskih vožnji. Druge dve linije, M2 (crvena) i M3 (plava) su kasnije izgrađene i vode ka drugim delovima grada. Ove linije se nalaze na velikoj dubini i idu čak ispod Dunava

Kontakt

Potreban Vam je prevoz?

Potreban Vam je minibus ili kombi?

Putujete za Beč, Budimpeštu, Munchen, Salzburg?

Za sve informacije pozovite nas na brojeve:

011 / 286 00 79 ili 063 / 207 540
Tu smo za Vas svakog radnog dana od 9 h do 21h, i vikendom od 9 h do 15 h.

Pišite nam...

Bezbedan i udoban prevoz
Galerija slika

picture picture picture picture picture picture