Iznajmljivanje minibusa, kombija i putničkih vozila

Prevoz putnika u zemlji i inostranstvu

Iznajmljivanje kombija i minibusa

Mercedes Sprinter 8+1 140€ 0,55€
Mercedes Sprinter 8+1 140€ 0,55€
Mercedes Sprinter 8+1 140€ 0,55€
Minibus 18+1 180€ 0,65€
Mercedes C220 putničko vozilo pozovite pozovite


Iznajmljivanje kombija, minibuseva i putničkih vozila sa profesionalnim vozačem - za organizovani prevoz djaka, organizovani prevoz radnika, izlet ali i luksuzno vozilo za svadbe i druge prilike

Iznajmljivanje kombija i minibusa je idealno rešenje za organizovani odlazak na izlet, putovanje u drugi grad kao i za organizovani prevoz djaka ili radnika.

Za one kojima je na prvom mestu bezbedan i siguran prevoz udobnim i novim klimatizovanim minibusem ili kombijem po veoma povoljnim cenama mi smo pravi odgovor. Naše dugogodišnje iskustvo u oraganizovanom prevozu putnika i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Imate firmu i potreban vam je organizovan prevoz zaposlenih na posao i sa njega? Predstavnici ste sindikata koji žele organizovati putovanje radnicima? Želite ugovoreni prevoz za vaše zaposlene na duži rok? Pozovite nas - dogovorićemo se.

Limuzina Merecdes C220 može biti Vaša. Veoma luksuzno opremljen automobil je idealno rešenje za mladence ali i svaku drugu priliku kada Vam je potreban luksuzan i personalizovan prevoz. Ovaj luksuzni automobil za svadbe i poslovna putovanja možete iznajmiti sa profesionalnim vozačem.

Pozovite nas za detalje. Za duži najam moguć poseban dogovor.

Kontakt

Potreban Vam je prevoz?

Selite se i želite iznajmiti kombi?

Potreban vam je transoprt robe kombijem?

Za sve informacije pozovite nas na brojeve:

011 / 286 00 79 ili 063 / 207 540
Tu smo za Vas svakog radnog dana od 9 h do 21h, i vikendom od 9 h do 15 h.

Pišite nam...

Bezbedan i udoban prevoz
Galerija slika

picture picture picture picture picture picture